Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Orehoved psykolog angst behandling
- du er ikke alene med din angst

Har du ledt efter Orehoved psykolog angst behandling, men uden held? Synes du det er besværligt at finde den rette hjælp til at komme af med din angst? Vil du bare gerne leve et liv uden angst? 

Du kan få hjælp med din angst. Uanset om du bor i Orehoved eller en anden mindre by, så har du fortjent at leve et liv uden angst. Jeg er angstekspert Kim Liljehult, og jeg har en løsning til dig!

 Se video - husk lyd! 

Orehoved angst

 1  Online Angst Kursus Det skal da prøves Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvad du selv kan gøre for at blive fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Angstkurset er online og webbaseret. Hvis du har en computer eller telefon ved hånden, så kan du få hjælp, uanset hvordu befinder dig!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Det er slut med at lede forgæves efter Orehoved psykolog angst behandling. - Nu har du fundet den! :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2   Telefon konsultationer - Har du lyst til at snakke?

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som en værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg ret usikker, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig at være utroligt positivt, og klienten mærker ikke forskel på, om han eller hun snakker med mig over telefonen eller fysisk nede i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har snakket med mange angstklienter via telefon fra hele Falster, og altid hører jeg det samme: at det er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Orehoved psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Falster psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Orehoved angst behandling

Et kursus i angst kan hjælpe dig. og du behøver ikke finde en psykolog der hvor du bor. Hvis der overhoved findes en psykolog der hvor du befinder dig?

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Orehoved psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Læs om Kim Liljehult
Angstekspert
Har en kæmpe erfaringer med angsten - både personlig og faglig.


Angstbehandler
Har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste de sidste 8 år.

Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til professionelle


Faglige uddannelser
Primær Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Læs om Online Angst Kursus
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset er webbaseret. Det skal være let og fleksibelt at modtage en angstbehandling. Derfor er kurset online, så du slipper for en masse besvær og får så meget frihed som muligt!

● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i hjertet af København.

● Hvis du allerede ved hvor svært det er at finde en Orehoved psykolog angst behandling, så har du med det Online Angst Kursus fundet, hvad du ledte efter.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>