Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Horbelev psykolog angst behandling
- hvorfor vente længere med din angstbehandling?

Jeg ved, at Horbelev psykolog angst behandling kan være svær at finde. Jeg ved også, at når du har angst, så har du brug for hjælpen med det samme. Her finder du løsningen til dig, som ønsker et liv uden angst!

Med 30 års både professionelt og personligt kendskab til angsten er Kim Liljehult en af de mest erfarne angstbehandlere i Danmark.

 Se video herunder 

Horbelev. Angst optræder alle steder.

 1  Online Angst Kursus Du får lov til at prøve Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor angsten er kommet ind i lige netop dit liv, og - vigtigst af alt - hvordan du bliver fri af den. Denne viden er guld værd på din vej ud af angsten!
● Kurset er webbaseret. Uanset hvor du er, er der hjælp til dig. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Dit problem med at finde en Horbelev psykolog angst behandling er hermed løst :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


Horbelev og angstbehandling

Til dig som bor i Horbelev og som har angst. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, og du kan gratis prøve online Angst Kursus.

 2  Angstbehandling over telefonen

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefonen, som et redskab, når jeg hjælper mine klienter med deres angst. I starten var jeg selvfølgelig skeptisk, for det er ikke en normal psykologisk metode. Men i sidste ende har det vist sig, at den angstramte får en lige så effektivt og god oplevelse, som når han eller hun møder fysisk op i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har snakket med mange angst klienter over telefonen fra hele Falster, og de har alle sammen sagt der er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Horbelev psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Horbelev psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Horbelev psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Kim Liljehult - kender du ham?
Angstekspert
Med 30 års kendskab til angsten, og herunder har en personlig indsigt i de fleste angsttyper, er Kim Liljehult en dybt erfaren angstekspert.


Angstbehandler
Har behandlet angstramte, hjulpet deres pårørende og givet supervision til professionelle på fuldtid

siden 2011.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Online Angst Kursus - har du hørt om det?
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Det er et webbaseret angstkursus. På denne måde får du frihed til at modtage din angstbehandling hvor som helst og når som helst. Det er smart for dig!

● Kurset varer i 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Traditionel angstbehandling er meget dyrt og langvarigt i modsætning til kurset, hvor du sparer rigtig mange penge. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved hvor svært det er at komme i kontakt med en Horbelev psykolog angst behandling, så er Online Angst Kursus en optimal mulighed for dig.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>