Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Hesnæs psykolog angst behandling
- få hjælpe indenfor 5 min. Start nu.

Er du træt af at lede forgæves efter en Hesnæs psykolog angst behandling? Det er forståeligt, for i forvejen er det svært nok at have angst. Her kan du lære, hvordan du kan begynde dit nye liv uden angst indenfor de næste 5 minutter!

Hvis du har angst, så skal du have den rette hjælp - det er en menneskeret. Mit navn er Kim Liljehult, og jeg vil gerne hjælpe dig, ligesom jeg har hjulpet mange andre angstramte. 

 Se video herunder 

 1  Online Angst Kursus Gratis i dag

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig rigtig eget, når du skal slippe din angst!
● Kurset er webbaseret. Uanset hvor du er, er der hjælp til dig. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kursets varighed er på 1 helt år. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Nu har du endelig fundet en Hesnæs angst behandling :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


I Hesnæs kan du få hjælp til din angst

Stop de frygtelige angst og stress symptomer! Det kan lade sig gøre at få en god og målrettet hjælp mod din angst.

Hesnæs psykolog behandling

 2  Telefon Konsultationer - Ring i Dag!

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som en værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en typisk psykologisk standard. Det har uden tvivl vist sig utroligt positivt og lige så effektivt som, når den angstramte møder fysisk op i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at løfte røret til en telefon konsultation, når du har en travl hverdag. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Falster, og de har alle sammen sagt der er meget svært, ja, praktisk talt umuligt, at finde en kvalificeret Hesnæs psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Hesnæs psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Hesnæs psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Lidt Fakta om Kim Liljehult
 Angstekspert
Med et både personligt og professionelt kendskab til angsten gennem de sidste 30 år, er Kim Liljehult en af de mest erfarne angsteksperter i Danmark.


Angstbehandler
Kim Liljehult har arbejdet på heltid med angstramte siden 2011. Hans arbejde inkluderer behandling af angste, vejledning til pårørende og supervision til professionelle.


Faglige uddannelser

Faglig uddannelse: 4-årig uddannelse til psykoterapeut
Uddannelsessted: Kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Lidt Fakta om Online Angst Kursus
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Jo mere du ved, des lettere bliver du angstfri!
● Kurset er webbaseret. Det kan være svært at få bestilt tid hos en psykolog og bagefter at skulle rejse af sted ned til klinikken. Med et online angstkursus er angstbehandling meget lettere for dig!

● Kurset varer i et helt år. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved, at det kan være hundesvært at finde en Hesnæs psykolog angst behandling, så er Online Angst Kursus en særdeles god mulighed for dig.

Hesnæs psykolog behandling

[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>