Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Horreby psykolog angst behandling
- fordi alle har ret til et liv uden angst

Til dig som lider af angst og leder efter Horreby psykolog angst behandling. Til dig som har svært ved at finde en god hjælp mod din angst. Til dig som gerne vil leve et liv uden angst!

Der er næsten lige så mange personer i Danmark med angst, som der er personer med stress. Men hvor er hjælpen henne, når man bor i en lille by som Horreby? Mit navn er Kim Liljehult, og jeg er her for at hjælpe dig med din angst.

  Se video herunder  

horreby-behandling

 1  Online Angst Kursus Det Er Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du skiller dig af med den. Viden som er guld værd!
● Kurset er et internetkursus. Uanset hvor du er, er hjælpen lige ved hånden. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. Du styrer selv dit eget tempo!
● Dit problem med at finde en Horreby psykolog angst behandling er løst samtidig :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2  Telefon-konsultation

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som en værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. Jeg var ikke helt sikker lige fra starten af, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig at utroligt positivt, og faktisk så er en telefonisk konsultation lige så effektiv, som hvis du kommer hele vejen til København og ned i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har snakket med mange angstramte klienter over telefon fra hele Falster, og de har alle sammen sagt, chancerne for at finde en kvalificeret Horreby psykolog angst behandling er meget små..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Horreby psykolog angst behandling

Horreby psykolog

Søger du angst behandling. Har du flere angst symptomer du ikke forstår? Vil du gerne af med dem? Så kan (og vil) jeg hjælpe dig med din angst. Mit navn er Kim Liljehult. Jeg er Angstekspert og har selv haft angst igennem 30 år....Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Horreby psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Kim Liljehult - Fakta

Angstbehandler
Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til andre professionelle behandlere.

Har arbejdet hver dag på heltid med at hjælpe angste siden 2011.


Angstekspert
30 års erfaring med angst, herunder personligt kendskab til de fleste angsttyper samt faglige uddannelser.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på den berømte psykolog Peter Levine's studier.
Faglig uddannelse: Instruktør i Mindfulness
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Online Angst Kursus - Fakta
● På kurset får du al den viden, du har brug for for at forstå, hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset er webbaseret. Fordi det er meget lettere at tænde for din computer end at bestille en tid og vente på, at psykologen giver dig en konsultationstid. Det betyder angstbehandling i dit helt eget tempo!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Så kan du bruge dine penge på sjovere ting!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du har oplevet, hvor svært det er at finde en Horreby psykolog angst behandling, så er Online Angst Kursus en mulighed, som du ikke ønsker at gå glip af.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>