Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Femø psykolog angst behandling
- vil du have hjælp med din angst?

Hvis du søger Femø psykolog angst behandling, så er dette den rette hjælp til dig. Du behøver ikke længere at lede forgæves men kan begynde din angstbehandling i dag!

Femø psykolog

Telefon angst og stress behandling kan du få uanset, hvor du befinder dig. Også hvis du er på Femø

At bo på en lille ø er skønt - men hvordan får man adgang til angstbehandling? Angstekspert Kim Liljehult har fundet løsningen på dette spørgsmål!

 Se video herunder 

Femø psykolog

Har du angst kan Angstekspert Kim Liljehult hjælpe dig!

 1  Gratis Online Angst Kursus Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor du og mange andre oplever angst,  og - vigtigst af alt - hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Dette angst kursus er webbaseret, for at give dig mere fleksibilitet i din angstbehandling. Hvis du bor på Femø, er det eneste, du har brug for en computer eller en telefon ved hånden. Så kan du gå i gang med at slippe din angst! 

● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Dit problem med at finde en Femø psykolog angst behandling er løst samtidig :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2  Kim hjælper over telefonen

“.. At snakke med angstbehandleren over telefonen har simpelthen så mange fordele for den angstramte person. I starten var jeg dog en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Men det har vist sig at være utroligt positivt og lige så effektivt som at være fysisk i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstrede. Jeg kan varmt anbefale den til dig, især fordi, at hvis du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller bare har meget lettere ved at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen, så er dette en rigtig god løsning. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Falster, og de har alle sammen sagt, at det er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Femø psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Femø psykolog angst behandling

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Femø psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Kim Liljehult - kender du ham?
Han er angstekspert
30 års erfaring med angst, herunder personligt kendskab til de fleste angsttyper.


Han er angstbehandler
Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til professionelle.

Har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste siden 2011.


Faglig uddannelser

Faglig uddannelse: 4- årig uddannelse som psykoterapeut
Uddannelsessted: Anerkendt uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Online Angst Kursus - derfor bør du prøve det!
● På angstkurset får du viden om, hvad din angst er, hvilke elementer i dit liv, der har åbnet op for angsten, og hvordan du bliver fri af den. Med denne viden i baghånden kan du lettere blive fri for angsten!
● Kurset er webbaseret. Jeg ved, at personer på de små øer og i landsbyer rundt om i Danmark - og udlandet - har brug for at angstbehandlingen kommer til dem - og ikke omvendt. Derfor er kurset online!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Det er langt billigere, lettere og enklere for dig at tage det Online Angst Kursus, end en traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved hvor svært, det er at finde en Femø psykolog angst behandling, så er Online Angst Kursus en oplagt mulighed, som bare venter på, at du logger ind!


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>