Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Svaneke psykolog angst behandling
- du behøver ikke at rejse væk for at få hjælp

Til dig som lider af angst og mangler en Svaneke psykolog angst behandling. Til dig som synes det er svært at finde den rette hjælp mod din angst. Til dig som savner et liv uden angst!

Hvis du bor i Svaneke, kan det være meget svært at finde en god angstbehandler i nærheden. ​Kim Liljehult er angstekspert, og han ved, hvordan han kan hjælpe dig.

 Se video herunder 

Hvis du bor i Svaneke så kan du her finde hjælp til ding angst og få angst behandling
Her finder du hjælpe til din angst og stress

Her finder du hjælp til din angst. Er du fra Svaneke? Ikke noget problem. Du tager et Online Angst Kursus og får den hjælp, du har brug for.

 1  Online Angst Kursus Gratis prøveperiode

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor du selv har fået angst, og hvordan du bliver fri for angsten. Denne viden hjælper dig på vejen ud af angsten!
● Kurset er webbaseret. Uanset hvor du er, er der hjælp til dig. Har du en computer? Har du en telefon?​ Så kan du begynde din angstbehandling i dag. 
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Dit problem med at finde en Svaneke psykolog angst behandling er løst samtidig :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2  Telefoniske konsultationer

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som en værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig at give et rigtig godt resultat, og det er lige så effektivt som at møde op i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller måske er det bare meget lettere og mere praktisk at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har haft mange angstklienter via telefon fra Bornholm, og de har alle sammen sagt, at for at finde en kvalificeret Svaneke psykolog angst behandling på Bornholm, skal man lede længe.…”


Jeg glæder mig til at tale med dig!
...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Vil du vide mere?

Lidt om Kim Liljehult
Angstekspert
I løbet af 30 år har Kim skabt sig erfaring med de forskellige angsttyper - både professionelt og på et personligt plan.


Angstbehandler
Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til professionelle.

Har arbejdet fuldtid med at hjælpe personer, som lider af angst, siden 2011.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.

Lidt om Online Angst Kursus
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Angsturset tages online over internettet. Det er nemt for dig at logge ind, når du har tid og lyst, og du skal ikke bestille tid i forvejen.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som i løbet af 30 år har haft angsten helt inde på livet. Derudover har han 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved hvor svært det er at finde en Svaneke psykolog angst behandling Bornholm, så er Online Angst Kursus med stor sandsynlighed den bedste mulighed for dig.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>