Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Sandvig psykolog angst behandling
- få angstbehandling der hvor du bor

​Angstekspert Kim Liljehult har mange års erfaring med at hjælpe angstramte. Her kan du lære om, hvordan han også kan hjælpe dig!


 Se video herunder 

Når du leder efter Sandvig psykolog angst behandling, men ikke finder, hvad du søger. Alle har ret til at leve et liv uden angst - også dig!

Psykolog nexø

 1  Du kan prøve Online Angst Kursus Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset er webbaseret. Det er lige meget, hvor du befinder dig, så er der hjælp at hente. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kurset har en varighed på 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage, når du har tid, lyst og brug for det. Helt i dit eget tempo!
● Dit problem med at finde en Sandvig psykolog angst behandling er ikke længere et problem :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


Sandvig psykolog angst

Søger du hjælpe til de modbydelige angst symptomer og er det ved at ødelægge dit liv. Måske fuldstændigt? Jeg kan (og vil) gerne hjælpe dig med din angst.

 2  Jeg hjælper dig over telefonen

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som en værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig at utroligt positivt og lige så effektivt som at være fysisk i klinikken. Alle mine angstramte klienter, som har prøvet denne mulighed, har været begejstrede. Derfor vil jeg også varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har hjulpet mange angst klienter over telefonen fra Bornholm, og de har alle sammen sagt, at det ikke er særlig nemt -  ja nærmest umuligt - at finde en kvalificeret Sandvig psykolog angst behandling på Bornholm.…”


Du kan ringe, når du har lyst!


Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Vil du vide mere?

Fakta om Kim Liljehult
Angstekspert
30 års erfaring med angst, herunder personligt indsigt i fleste angsttyper.


Angstbehandler
Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til professionelle.

Har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste siden 2011.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Sted for uddannelsen: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.

Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Sted for uddannelsen: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Sted for uddannelsen: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.

Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)

Sted for uddannelsen: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine studier.

Fakta om Online Angst Kursus
● Her på angstkurset får du vigtig viden om, hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du gør dig fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset er webbaseret, og du kan anvende kurset i din egen tidsplan. Når du har brug for hjælpen, er den der!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult. Han har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Du ved uden tvivl, hvor svært det er at finde en Sandvig psykolog angst behandling Bornholm. Med det Online Angst Kursus er det ikke længere et problem at finde den rette hjælp mod din angst!


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>