Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Nexø psykolog angst behandling
- få hjælp mod din angst

Nexø psykolog angst behandling er til dig som har brug for hjælp med din angst. Til dig som er træt af, at angsten ødelægger dit liv - og kræver at få livet tilbage!

Her finder en hjælp til din angst

Nexø? Selv om du ikke bor et sted med mange behandling muligheder, så kan du alligevel godt få hjælp til din angst.

Her kan du finde din angstbehandling uanset, hvor på Bornholm, du bor. 

Mit navn er Kim Liljehult, og jeg er angstekspert.

 Se video herunder 

Psykolog nexø

 1   Prøv Online Angst Kursus Helt Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået hos dig, og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig på vejen ud af din angst!
● Kurset er online og webbaseret. Uanset hvor du er, er hjælpen tæt på. Det eneste du skal bruge er en computer eller en telefon.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage, når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Nu har du ikke længere noget problem med at finde en Nexø psykolog angst behandling :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2   Angstbehandling via telefonen

“.. At bruge telefonen som et værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst har vist sig at give rigtig gode resultater. I starten var jeg dog ikke så sikker på dette, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig utroligt positivt og lige så effektivt som at møde fysisk op i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været enormt glade og tilfredse. Jeg kan varmt anbefale den til dig, især hvis du bor langt væk, har så meget angst, at det er ubehageligt at komme i klinikken, eller bare synes det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Bornholm, og de har alle sammen sagt der er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Nexø psykolog angst behandling på Bornholm.…”


Jeg glæder mig til at tale med dig!

...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...

Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.
...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!

Linda 

Tidligere kursist og nu angstfriDU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Vil du vide mere?

Hvem er Kim Liljehult
Angstekspert
30 års  angst-erfaring, hvoraf jeg har haft et personligt kendskab til de fleste angsttyper.


Angstbehandler
Behandling af angstramte. Supervision til professionelle. Vejledning til pårørende til angste. 

Har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste siden 2011.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine PadeskyFaglig

uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Baseret på Peter Levine's studier.

Hvad er Online Angst Kursus
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo! 

● Kurset er webbaseret. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Angst kurset langt billigere, lettere og mere enkelt end en traditionel , langvarig og dyr angst behandling med psykologsamtaler. Brug hellere dine penge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har over 30 års personlig erfaring med angsten, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring med angstramte i egen angst-klinik i København.

● Hvorfor skal det være så svært at finde en Nexø psykolog angst behandling Bornholm, når angsten i forvejen gør alt andet besværligt? Angst kurset er den perfekte løsning til dig med angst på Bornholm.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>