Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Olsker psykolog angst behandling
- hjælpen er lige om hjørnet

Hvis du mangler en Olsker psykolog angst behandling, men synes at hjælpen er svær at finde. Her er løsningen til dig, som er træt af at leve et liv med angst!

Uanset hvor på Bornholm, du bor, så er her løsningen for din angst behandling.​ Jeg hedder Kim Liljehult, og jeg er her for at hjælpe dig med din angst.


 Se video herunder 

olsker psykolog angstbehandling

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

 1   Prøv Online Angst Kursus Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, lærer du en masse om, hvordan angsten opstår hos en person, og hvordan man gør sig fri af den igen. Viden som vil hjælpe dig!
● Angstkurset er webbaseret. Hjælpen er tæt på, uanset hvor i landet (eller udlandet) du befidner dig. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Det er slut med at lede efter en Olsker psykolog angst behandling :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


olsker psykolog angst behandling.

Du behøver ikke længere være uden hjælp til din angst. Her kan du få den behandling som kan hjælpe dig. Læs Trustpilot hvis du tvivler!

 2  Jeg hjælper dig over telefonen

“.. Jeg har haft meget gode oplevelser med at bruge telefon, som et værktøj til at hjælpe mine klienter i deres kamp mod angsten. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har været så positivt og, i visse tilfælde, mere effektivt end at være fysisk i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, uanset om du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller om det bare er fordi det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har hjulpet mange angstramte via telefon fra Bornholm, og de har alle sammen sagt der er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Olsker psykolog angst behandling på Bornholm.…”


Jeg glæder mig til at tale med dig!
...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Vil du vide mere?

Kort fortalt om Kim Liljehult
Angstekspert
30 års kendskab til angsten, herunder personlige erfaringer med de fleste angsttyper.


Angstbehandler
Siden 2011 har jeg arbejdet fuld tid med at behandle angstramte, give støtte til deres pårørende

og yde supervision til professionelle.Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traume terapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumeheling.com/ Som er baseret på psykolog Peter Levine's studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Kort fortalt om Online Angst Kursus
● På dette angstkursus får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig på din vej ud af angsten!
● Kurset er webbaseret. Du kan arbejde med kurset, når det passer ind i din tidsramme. Det betyder også, at du har adgang til angstbehandling 24 timer i døgnet!
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● For dig er kurset billigere, lettere og mere enkelt end traditionel , langvarig og dyr angst behandling. Penge du kan bruge på livet!
● Angstekspert Kim Liljehult har skabt dette kursus til dig, som lider af angst. Han har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved hvor svært det er at finde en Olsker psykolog angst behandling Bornholm, så er Online Angst Kursus en særdeles god mulighed for dig.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>