Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Sakskøbing psykolog angst behandling
- Angsteksperten kan hjælpe dig

Der er ingen tvivl om, at det er svært at finde en kvalificeret Sakskøbing psykolog angst behandling. Derfor kommer løsningen til dig i form af et Online Angst Kursus. Dit liv uden angst er kun et klik væk! 

Leder du efter en angstbehandler i Sakskøbing? Er udvalget af kvalificeret hjælp svært at få øje på? Til alle angstramte som bor i de mindre byer i Danmark er det Online Angst Kursus en ideel løsning til at lære at slippe angsten.


 Se video herunder 

Sakskøbing psykolog

Du behøver ikke lede efter en psykolog nær dig. Få hjælp online.

 1   Få adgang til Online Angst Kursus Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvad du nøjagtigt skal gøre for at blive fri af den. Viden som kan forandre dit liv!
● Kurset er webbaseret. Uanset hvor i Danmark (eller udlandet) du er, har du adgang til hjælpen. Du skal blot have en computer eller telefon ved hånden
● Kursets varighed er på 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage - i dit helt eget tempo. Når du har tid, lyst og brug for det!
● Sakskøbing psykolog angst behandling er lige ved hånden :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


 2   Telefoniske konsultationer - Din angstbehandler ringer

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, når jeg skal hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er den typiske psykologiske behandlingsmetode. Men det har faktisk vist sig, at telefoniske konsultationer er lige så effektive for den angstramte som at møde personligt op i klinikken. Alle mine klienter, som har afprøvet denne behandlingsmetode, har været meget glade for det. Jeg kan varmt anbefale den til dig også, især hvis du bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken, eller bare synes, at en telefon konsultation er meget lettere at få passet ind i en travl hverdag. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Lolland, og de har alle sammen givet udtryk for, hvor svært det er, ja, nærmest umuligt, at finde en kvalificeret Sakskøbing psykolog angst behandling…”


Jeg glæder mig til at tale med dig!

...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.


DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Vil du vide mere?

Værd at vide om

Kim Liljehult


Faglige uddannelser

Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4-årig anerkendt uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3-årig uddannelse. Traumeterapeut (se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner)
Uddannelsessted: Traumehealing.com/ Baseret på Peter Levine's berømte studier.
Faglig uddannelse: Instruktør i Mindfullness
Uddannelsessted: Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky


Angstekspert
Kim har 30 års erfaring med angst, og et bredt personligt kendskab til de fleste angsttyper.


Angstbehandler
Behandling af angstramte. Hjælp og støtte til pårørende til angstramte. Supervision til professionelle.

Kim har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste siden 2011.


Værd at vide om

Online Angst Kursus
● På kurset vil du modtage vigtig viden om, hvad angst er, hvorfor du selv har fået angst i første omgang, og hvordan du bliver fri af den. Denne viden er værdifuld for dig med angst!
● Kurset er webbaseret. Du kan nemt, let og enkelt være aktiv, når du har tid, lyst og brug for det. Hvor som helst fra i landet - også fra Sakskøbing!
● Kurset varer i hele 12 måneder. Det giver dig god tid til at benytte dig af kurset, når du har tid og lyst. Du styrer selv tempoet!
● Kurset er langt billigere, lettere og enklere end en konventionel, langvarig og dyr angstbehandling med psykolog konsultationer. Penge du kan bruge på livet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i sin egen angst-klinik i København. Kim har også 30 års personlig erfaring med angsten. 

● Du har sikkert allerede opdaget, hvor svært det er at finde en Sakskøbing psykolog angst behandling. Det Online Angst Kursus løser fuldstændig dette problem for dig og giver dig din angstbehandling i hjemmet.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>