Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Rødbyhavn psykolog angst behandling
- bliv fri for din angst i dag 

Velkommen til Rødbyhavn psykolog angst behandling. Det er her du kan få hjælp mod din angst og lære, hvad du kan gøre for at blive angstfri. Dit nye liv uden angst venter dig! 

Rødbyhavn panik

Jeg hedder Kim Liljehult, og jeg er angstekspert. Selvom jeg bor i København, så har jeg hjulpet rigtig mange angstramte på Lolland til at slippe deres angst. Jeg vil også gerne hjælpe dig!

 1  Online Angst Kursus Prøv Gratis

● På kurset får du viden om hvad din angst er, og du vil også forstå, hvorfor du selv har fået angst i dit liv. Men vigtigst af alt så lærer du, hvordan du bliver fri af angsten igen!
● Kurset er webbaseret. Det eneste du skal bruge er en computer ved hånden. Så er der hjælp til dig.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan deltage utroligt nemt, let og enkelt, når din egen tid og lyst passer til det. Det er angstbehandling, som fylder dit tempo!
● Løs dit problem med at finde en Rødbyhavn psykolog angst behandling :)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


Rødbyhavn angst

Angst symptomer eller stress symptomer? Få den gode hjælp som virker

 2  Telefon konsultation

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefon, som et redskab i mit arbejde med at hjælpe klienter til at slippe deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er den typiske psykologiske metode, om man så må sige. Det har vist sig at give nogle utroligt positive resultater, og det er lige så effektivt som, når den angstramte møder op nede i klinikken. Alle de klienter, som har prøvet denne mulighed, har altid været enormt begejstrede. Jeg kan varmt anbefale den til dig, hvis du har angst og bor på Lolland. Telefon konsultationer er ideelle for dig som, bor langt væk, har for meget angst til at besøge mig i min klinik eller bare synes, at det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Lolland, og de har alle sammen sagt det kan være meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Rødbyhavn psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Lolland psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Rødbyhavn psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Kim Liljehult (Lige hurtigt)
Angstekspert
Det er hans 30 års erfaring med angst samt et kæmpe personligt kendskab til de fleste angsttyper, der gør Kim til angstekspert.


Angstbehandler
Behandler angstramte. Pårørende til angste. Supervision til professionelle.

Arbejdet med at hjælpe angste har været på fuldtid siden 2011.


Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4 års kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3 års uddannelse. Traumeterapeut: se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner
Uddannelsessted: Traumeheling.com. Ifølge Peter Levine's studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision ved Dr. Christine Padesky

Online Angst Kursus (Alt det vigtigste)
● Dette kursus giver dig viden om, hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig til at slippe angsten!
● Angst kurset er webbaseret. Det er nemlig derfor, at du kan modtage din angstbehandling uanset hvor på Lolland, du bor.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Angst kurset er helt klart en meget billig, let og enkel metode at bruge frem for traditionel, langvarig og dyr angst behandling. De penge som du sparer, kan du bruge på livet i stedet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i sin private angstklinik i København.

● Hvis du allerede har set dig omkring efter en Lolland psykolog angst behandling, så ved du, at det ikke er nemt. Det Online Angst Kursus er derfor en fantastisk oplagt mulighed for dig.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>