Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Onsevig psykolog angst behandling
- har du brug for hjælp med din angst?

Det her er Onsevig psykolog angst behandling. Det er ikke en lokal angstbehandling men en online angstbehandling, som lige netop kan hjælpe dig, når du bor langt fra byen. Det er den hjælp, som du har brug for, når du vil af med din angst.

 psykolog

Leder du efter en psykolog?

Hvis du bor i Onsevig er alt andet end den lokale havn langt væk - også angstbehandlere. Har du angst og vil gerne blive fri for den, så er du derfor kommet til det rette sted. 

 1  Gratis Og Uden Binding Online Angst Kursus

● På kurset får du viden om hvad din angst er. Du får mulighed for at forstå, hvorfor angsten er opstået i dit liv, og vigtigst af alt, hvordan du bliver fri af angsten.
● Kurset er online. Det gør det nemt, for hvis bare du har en computer, så er du godt på vej i din angstbehandling.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Onsevig psykolog angst behandling er kun et klik væk:)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


Onsevig og resten af Lolland: Tag et Online Angst Kursus og få hjælp til din angst.

Bor du på Lolland og søger du hjælp til din angst, så kan du få hjælp hos mig. Jeg er Angstekspert og har selv haft angst i 30 år.

 2  Hjælp via telefon

“.. Jeg har meget gode erfaringer med at bruge telefonen som et værktøj, når jeg skal hjælpe mine klienter af med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Det har vist sig at give nogle utroligt positive resultater, og det er lige så effektivt, som hvis du i stedet vælger at møde op hos mig i min klinik. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været begejstret. Jeg kan varmt anbefale den til dig, hvis du har angst og bor på Lolland. Telefon konsultationer er ideelle for dig som, bor langt væk, har for meget angst til at komme i klinikken eller bare finder det meget mere overskueligt at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Lolland, og ud fra hvad de har fortalt mig, er jeg ikke i tvivl om, at det er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Onsevig psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Onsevig psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Onsevig psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Her er Kim Liljehult
Angstekspert
Jeg er angstekspert, fordi mit kendskab til angsten ikke bare er rent professionelt men også i en stor grad personligt. Efter 30 år som tidligere angstramt ved jeg, hvordan angsten skal behandles.


Angstbehandler
Jeg behandler både angstramte og hjælper deres familier til at forstå angsten. Jeg giver supervision til professionelle.

Har arbejdet fuldtid med at hjælpe angste siden 2011.


Faglige uddannelser:

Faglig uddannelse: Psykoterapeut
Uddannelsessted: 4 års kvalitetssikret uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3 års uddannelse. Traumeterapeut: se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner
Uddannelsessted: Traumeheling.com. Baseret på studier fra psykologen Peter Levine.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Her er Online Angst Kursus
● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv og hvordan du bliver fri af den. Viden som vil ændre dit liv i forhold til angsten!
● Angst kurset er webbaseret. Derfor kan du bo i Onsevig og stadig modtage kvalificeret angstbehandling.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Angst kurset er helt klar meget billigere, lettere og mere enkelt at bruge end traditionel, langvarig og dyr angst behandling. De penge som du sparer, kan du bruge på livet i stedet!
● Angstekspert Kim Liljehult har skabt dette kursus til dig, som har angst. Han har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Hvis du allerede ved hvor svært det er at finde en Onsevig psykolog angst behandling, så er Online Angst Kursus en alletiders mulighed for dig.


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>