Angstekspert kim liljehult kan hjælpe dig med din angst

Angstbehandling           Hvem er Kim?           Jeg kan hjælpe dig med           Online Angst Kursus           Anbefalinger         Kontakt


Borre psykolog angst behandling
- her er hjælpen mod din angst

Her på siden er Borre psykolog angst behandling. Det er en hjælp til dig, som bor langt væk fra de større byer og har brug for angstbehandling.

Borre angst psykolog

I Borre hænger angstbehandlere ikke på træerne. Derfor kan det rigtig godt betale sig for dig at bruge det Online Angst Kursus, når du vil fri af din angst.

 1  Gratis Prøveperiode Online Angst Kursus

● På kurset får du viden om hvad din angst er, hvorfor der er kommet angst ind i dit liv, og hvad der skal til, for at bliver fri af den. Viden som vil hjælpe dig!
● Kurset er webbaseret. Det eneste du skal bruge er en computer ved hånden. Så har du angstbehandlingen i din stue.
● Kurset varer 12 måneder. Du kan nemt, let og enkelt deltage når du har tid, lyst og brug for det. I dit helt eget tempo!
● Dit problem med at finde en Borre psykolog angst behandling er slut:)

Kursus Score er 4.6 ud af 5.0!


Borre psykolog angst

Søger du psykolog til din angst? Led ikke længere. Angstekspert Kim Liljehult kan hjælpe dig.

 2  Få en konsultation via telefon

“.. Jeg har fremragende erfaringer med at bruge telefonen, som et værktøj til at hjælpe mine klienter med deres angst. I starten var jeg en del skeptisk, da det ikke er en normal psykologisk metode. Resultaterne har dog været drøngode, og der er ingen tvivl om, at det er lige så effektivt som, når den angstramte møder op nede i klinikken. Alle klienter som prøver denne mulighed, har været jublende glade. Jeg kan varmt anbefale den til dig, hvis du har angst og bor på Lolland. Telefon konsultationer er ideelle for dig, som bor langt væk, har så meget angst at det ikke er rart at komme i klinikken eller bare synes, at det er meget lettere at få tilpasset en telefon konsultation ind i hverdagen. Jeg har haft mange angst klienter via telefon fra Møn, og de har alle sammen givet udtryk for, at det er meget svært, nærmest umuligt at finde en kvalificeret Borre psykolog angst behandling..”


Jeg glæder mig til at tale med dig!


Borre psykolog angst behandling...Jeg er idag fri for den invaliderende angst takket være Angst Kurset.

Endelig føler jeg igen en indre ro og hvilen i mig selv og jeg er så ufatteligt taknemmelig over, at kunne alt det jeg gerne vil...!


Linda 

Tidligere kursist og nu angstfri...er nu tilbage på arbejdsmarkedet og føler mig som et stærkere og mere helt menneske.
Det var virkelig ikke gået uden Kim og IA Online Angst Kursus og jeg kan varmt anbefale det til alle der vil noget med deres personlige udvikling...


Kirsten
Tidligere kursist og nu i arbejde.DU ER EN SAND ENGEL
Kære Kim.

Vil gøre det kort, selvom det er svært, når der er tusindvis af fantastiske ting at fortælle om dig.


Da jeg fik angst, vidste jeg ikke hvor jeg skulle søge hjælp henne. Jeg var hårdt ramt! Jeg prøvede en psykolog, men hun hjalp ikke rigtigt og ordentligt. Jeg sad og søgte på nettet efter hjælp. Var frustreret, bange, ANGST og ked af det. Pludselig dukkede en reklame op med dit navn på. Jeg undersøgte nærmere og blev mere og mere interesseret. MEN! Så så jeg at du boede i Kbh, og tænkte bare: Pis og hvor er det typisk! Jeg tog alligevel chancen og skrev til dig. Jeg var desperat efter hjælp. Så jeg skrev at jeg sad i Jylland og havde hårdt brug for hjælp. Kort efter skrev du tilbage om du måtte ringe mig op og jeg sagde selvfølgelig ja.


Og siden den dag, har vi kørt behandlingen via telefon, og det har hjulpet mig så sindsygt meget. 


Mia
Fik telefon konsultationer

Få kontrol over din angst og lev det liv du drømmer om

Få et helt normalt liv uden angst og angst symptomer

Online Angst Kursus kan hjælpe dig

Prøv gratis. Ingen kreditkort. Ingen binding. Ingen risiko

Borre Møn psykolog angst behandling

Vil du vide mere?

Godt at vide om

 Kim Liljehult
Angstekspert
Efter 30 års erfaring med angst, samt et personligt kendskab til de fleste angsttyper, har Kim tilegnet sig titlen Angstekspert.


Angstbehandler
Kim behandler hver dag angstramte og hjælper deres pårørende. Siden 2011 har angstbehandling været fuldtidsarbejde for ham.  Kim giver desuden supervision til professionelle.


Faglig uddannelse: 4 års uddannelse. Psykoterapeut
Uddannelsessted: Anerkendt uddannelse på Psykoterapeutisk Institut.
Faglig uddannelse: 3 års uddannelse. Traumeterapeut: se-terapeut/Somatic Experiencing Practitioner
Uddannelsessted: Traumeheling.com. I henhold til psykologen Peter Levine's studier.
Faglig uddannelse: Mindfulness Instruktør
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision.
Faglig uddannelse: MasterClass kursus i Kognitiv terapi.
Uddannelsessted: Uddannet på Center for Kognitiv Terapi & Supervision v./Dr. Christine Padesky

Godt at vide om

Online Angst Kursus
● På kurset bliver du meget klogere på, hvad din angst er, hvorfor den er opstået i dit liv, og hvordan du bliver angstfri igen. Viden som vil hjælpe dig!
● Angst kurset er webbaseret. Det er nemlig derfor, at du kan modtage din angstbehandling uanset hvor på Lolland, du bor.
● Kurset varer 12 måneder. Der er ikke nogen, der sætter tempoet for dig - det styrer du helt selv. Det er nemt, let og enkelt at deltage!
● Angst kurset er utrolig billigt, hvis du sammenligner med at bruge en traditionel, langvarig og dyr angst behandling. De penge som du sparer, kan du bruge på livet i stedet!
● Angst Kurset er skabt til dig af Angstekspert Kim Liljehult, som har 30 års personlig erfaring med angst, 7 års Psykologisk uddannelse samt 8 års klinisk erfaring i egen angst-klinik i København.

● Det er ikke længere nødvendigt at lede efter en Borre psykolog angst behandling, som ikke eksisterer. Online Angst Kursus er en alletiders mulighed, som du kan gå i gang med i dag!


[ninja-inline id=2084]

Angstekspert Kim Liljehult

Vi ses på de sociale medier

Angstekspert Kim Liljehult. Nørregade 41, Lok 325. 1165 København K. Tlf 70 25 40 10.
Betingelser For Brug & Handelsbetingelser & Praktisk Information 
Copyright © 2019. Kim Liljehult. Alle Rettigheder Forbeholdt. All Rights Reserved.
>